Şanlıurfaspor tarafından 15 Eylül’de başlatılan ve 31 Aralık’ta son eren büyük çekiliş kampanyasında TOGG araç ve 63 URF 63 plakayı almaya hak kazanan Şanlıurfalı iş insanı Gani İdemen’den örnek bir davranış geldi.
Aynı zamanda İskenderunspor Asbaşkanı olan İdemen, plakayı alarak TOGG’u Şanlıurfaspor’a hibe etti. İdemen ayrıca kulübe 3 milyon TL bağışta bulundu.
Şanlıurfaspor sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
“Büyük Vefa, Büyük Destek
Bugün kulüp tesislerimizde gerçekleştirdiğimiz törende, Şanlıurfalı iş adamı ve İskenderunspor Asbaşkanı Sayın Gani İdemen, örnek bir duruşa imza atmıştır.
Kendisine teslim edilen 63 URF 63 plakayı tek başına almış, TOGG aracını kulübümüze hibe ederek camiamıza kalıcı bir değer kazandırmıştır. Bununla da yetinmeyen Sayın İdemen, kulübümüze 3 milyon TL bağışta bulunarak yalnızca bugüne değil, geleceğimize de güçlü bir destek vermiştir. Bu davranış; reklam değil aidiyet, gösteriş değil sorumluluk, söz değil icraattır.
Bir Şanlıurfalı iş insanı olarak memleketine olan bağlılığını her fırsatta gösteren Sayın Gani İdemen, bugün bu camiada adını örnek bir spor insanı olarak bir kez daha yazdırmıştır. Bu anlamlı katkıdan dolayı Sayın Gani İdemen ve kıymetli ailesine kulübümüz adına teşekkür ediyor, bu örnek davranışın camiamızda ilham kaynağı olmasını diliyoruz.”


0 Yorum